Klubélet

Subaru Subaru Subaru Hírek Subaru Galéria Subaru Társalgó Subaru Bolhapiac Subaru Szponzorok Subaru Impresszum Subaru Linkek
Subaru Klub Subaru Klub
 

Home > Subaru Klubélet > Rendezvények > Országos Rendezvények

mail   sitemap   legyen a kezdőlapom!

Subaru

Subaru Klubélet

Subaru

Klub

Rendezvények
> Országos
> EstiPestik
>
Bulik

Társalgó

Kedvezmények

Galéria

Játék

Áruház

Bolhapiac

Subaru

Országos Subaru Klub Rendezvények

Subaru

Minden év júniusában szervezzük a márka hazai importőrével karöltve, az éves országos találkozónkat. Egy egész napos családi picknick sok-sok Subaru rajongó társaságában.
 

Subaru

II. Országos Subaru Találkozó

Subaru

2005.  június 11.
Törökmező

A tavalyi egyedüli főtámogatónkhoz –Emil Frey Import Kft.-, nagy örömünkre 2005-ben már egy kereskedés is, a Csiki-Bege Autoplaza is csatlakozott.

Ismét egy kiadós budapesti felvonulással kezdtük ezt a jeles napot. Sajnos az előző napok hideg, esős időjárása többeket elbizonytalanított a részvételtől, de még így a kétes időjárás ellenére is sikerült a 2004-es részvételi létszámot tartanunk.
Már az odaút is kalandosra sikerült, ugyanis kétszer is sikerült a társaságot a rossz irányba vezetnem, de így legalább aki később indult a helyszínre, még az is egyszerre ért oda a korán kelőkkel. :) A rövid, de határozott megnyitóbeszédeket egy a Subaru technikai különlegességeit elemző előadás követett, majd a Subaru olimpiánkat megnehezítendő minden résztvevő megebédelt. A márka körül forgó ügyességi vetélkedőre 6 lelkes csapat nevezett be. Az első feladat egy Subaru Impreza WRX 20m-en történő vonatatása volt. A feladatot nehezítette a vontatókötél rövidsége, így a versenyzőknek arra is figyelniük kellett, hogy az időre vontatás közben egymást se tapossák agyon. A következő feladat egy a Csiki-Bege Autoplaza által biztosított Foresteren történő oda-vissza kerékcsere. A csapattagoknak itt pontos, előre meghatározott összhangban kellett egymással dolgozniuk, hogy minden a lehető leggyorsabban kerüljön a helyére. Ezt a feladatot a hengerfejhajító verseny, majd az I. Subaru olimpiát lezárandó, a bekötött szemmel vezetett szlalomverseny követte. A szervezőkkel az eredményhirdetésre készülődés közben, az érdeklődők kipróbálhatták egy rövidke, ámbár annál emlékezetesebb tesztúton a most futó Subaru modelleket is. A nyereményeket rendezvényünk támogatói biztosították, melyekért a nyertesek nevében itt mondunk ismételten köszönetet.

Jövőre ugyanekkor, …

Tekintsd meg az II. Országos Subaru Klub Találkozóról készült videókat!

Tekintsd meg az II. Országos Subaru Klub Találkozóról készült képeket!

Subaru

I. Országos SUBARU Találkozó közösen az Emil Frey Import Kft.-vel

Subaru

2004.  június 12.
Törökmező
Közösen az Emil Frey Import Kft.-vel

Az előzetes találgatásokkal ellentétben szuper időt fogtunk ki. Már, már túl meleg is volt, de szerencsére néha jött pár árnyékot hozó felhő is. A média megjelenésnek köszönhetően, több új SUBARU-s család is ránk talált a parkolóban. Velük együtt nagyjából 50 felzászlózott SUBARU-val indult meg a felvonulás Budapest utcáin át. Ehhez csak annyit fűznék, hogy a konvoj a Nyugati téri felüljárótól szinte az Andrássy útig tartott, a márkaidegen autókkal együtt. A konvoj egyészen Törökmezőig egyben tudott maradni. Hátul haladó autósok beszámolói alapján az emberek megálltak, integettek, kitartották telefonjaikat az autók irányába, hogy másokat is részesíthessenek a hangorkánban. Törökmezőre 12:30 körül érkeztünk, ahol Sávos úrral együtt megnyitottuk a márkatalálkozót. Később átadtuk a szót Dr. Emőd István úrnak, aki egy izgalmas előadást tartott az érdeklődőknek a SUBARU márka műszaki részleteiről. Következett a kvíz játék sorsolása, ahol nagyon jól szerepelt a társaság, és magas szintű alaptudásról tett tanúbizonyságot.

Ebédre jóízű gulyást, majd desszertként igazi finom rétesek közül választhatott mindenki magának. Megválaszottuk a találkozó szépe SUBARUt is, de közben sajnos már elkezdtek hazafelé szállingózni a vendégek.

1. Országos Subaru Klub Találkozó - Törökmező

Fociztunk, voltak akik pörögtek pár karikát a mezõn a nézőknek. Egy kommunikációs hibából kifolyólag, a tesztvezetés sajnos elmaradt.
Összesen 59 SUBARU jelent meg a találkozón.
- Köszönetünk mégegyszer a szervezésben való támogatásáért az Emil Frey Import Kft-nek.
- Köszönjük minden vendégünknek, aki eljött erre az autós családi hétvégénkre!

Legközelebb is szeretettel várunk mindenkit: Nokie

Tekintsd meg az I. Országos Subaru Klub Találkozóról készült videókat!

Tekintsd meg az I. Országos Subaru Klub Találkozóról készült képeket!

Subaru

II. Subaruklub.hu találkozó

Subaru

2002.  március 16.
Tesco Parkoló,
Báder Fogadó

11 órakor, a megbeszélt helyszínen elkezdtünk gyülekezni. Összesen 13 SUBARU-t lehetett

II. Subaruklub.hu Találkozó

egyszerre megszámolni a Találkozón. A Találkozó lényege elsősorban az -ismerkedés- volt, de természetesen a jó kajálás sem maradhat ki egy nagy buliból. Így hát, átvonultunk a Báder Fogadóba Bicskére. Odaúton a konvoj kisebb forgalmi dugót okozott. Nem akármilyen látványban részesülhettek a velünk együtt közlekedők! 9 Impreza, abból 7 GT + 1 WRX SW, 2 Legacy SW, 1 Leone Turbo és egy -Suzuki Justy- 4WD. Az étteremből visszatérve a találkozót kissé elmosta az eső. Itt találkoztunk egy szintén esőáltal elmosott autós találkozóval +2 új klubtaggal. Subaru Forester S Turbo + Impreza 2.5 RS, illetve egy supermoto társaság tartott kisebb előadást. Aki kitartott az eső ellen, az kipróbálhatta milyen is a '01-es WRX Sportkombi. Erre a találkozóra mindenki szép tisztára mosott autóval érkezett. Külön köszönet a vidékről kilométereket, korai indulási időpontot is bevállaló boldog SUBARU tulajdonosoknak a részvételért!!!

Tekintsd meg az II. Subaruklub.hu Találkozóról készült videókat!

Tekintsd meg az II. Subaruklub.hu Találkozóról készült képeket!

Subaru

I. Subaruklub.hu találkozó

Subaru

2001.  december 15.
Tesco Parkoló,
Báder Fogadó

Magyarország első SUBARU találkozója, amit szerencsénkre kis hó is gazdagított. Vendégeink voltak Leitgeb János - Lsport és Érdi Tibor -Érdi Rallye Team. Összesen 8 Subaru volt a találkozón, egészen az idős -alapmodelltől- ( Justy '83), a vérbeli Rallye autóig ( '02 WRX STi RA, Gr.: N4 ). Közöttük 2 Impreza GT, egy '01 WRX Impreza, 2 Legacy SW, 1 Leone SW + egy -Suzuki Justy- 4WD volt még jelen. Ezen a napon indítottuk el honlapunk regisztrációját is. A találkozót színesítette a '01-es WRX motorelektronika programozása illetve kisebb csúszkálás. Majd

I. Subaru.hu Találkozó

mikor már nagyon nem bírtunk magunkkal, átvonultunk egy közeli mezőre ahol még a legvisszafogottabb tagok is félrevetették gátlásaikat. Csak kár, hogy a VDC nem engedett :-) , de 2001-től már kikapcsolható!

Tekintsd meg az I. Subaruklub.hu Találkozóról készült videókat!

Tekintsd meg az I. Subaruklub.hu Találkozóról készült képeket!

 
 

Szerkeszti: Giczy András & subaruklub.hu
E-m@il: info (kukac) subaruklub.hu
Minden jog fenntartva.

Az oldalt készítette:

www.html-weboldal-retro.hu